Friday, 25 November 2011

Salena Gomez Ucap Tahniah Kepada Harimau Malaya


Kemenangan pasukan bola sepak Malaysia, Harimau Malaya ke atas Indonesia benar-benar dirasai dan memberi impak besar kepada penyokong pasukan kedua-dua negara. Penyokong pasukan bola sepak Indonesia yang kecewa telah melancarkan perang cyber ke atas laman web dan laman sosial milik artis Malaysia menyaksikan beberapa laman berjaya digodam sejak malam tadi.
Penyokong pasukan Malaysia pula mempersendakan penyokong Indonesia yang dilihat tidak profesional kerana tidak dapat menerima kekalahan meskipun negara itu mendahului Malaysia dari segi pungutan pingat keseluruhan sukan SEA. Antara gurauan yang menarik perhatian ialah sebuah cetusan idea kreatif individu yang dipercayai penyokong Malaysia yang mencipta perbualan facebook Salena Gomez kononnya mengucapkan tahniah kepada Harimau Malaya. Jom kita tengok!

Klik untuk paparan lebih besar dan jelas :OP/S: Kah kah kah kah memang lawak gila dialog lucu Selena Gomez, Siti Nurhaliza, Luna Maya, Justin Bieber, Lady Gaga, dan Kim Kardashian tentang kekalahan bola sepak Indonesia nih. Menang kalah kan adat perlawanan, terima lah kekalahan dengan hati yang terbuka. Really great game last night though. Congratulations to both teams.

1 comment:

  1. haha..mmg kreatif..org indon baca msti begang..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...