Saturday, 10 December 2011

Kek Angry Birds

Kek Angry Birds

Rasanya sekarang ni dah ramai orang kenal dengan games angry birds kan? Sampaikan banyak gila produk sekarang ni bernama angry birds. T-shirt, beg, bantal, mug, sarung bantal, keychain, kasut, seluar, dan banyak lagi. Dan yang terbaru saya dapat tahu kek angry birds pun dah ada.



Macam-macam kreativiti manusia zaman sekarang ni kan? Dengan satu jenama mereka pelbagaikan produk tu. Hebat kan? Nak tahu taksaya dapat kat mana gambar ni? KLIK SINI.



Kek Angry Birds..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...