Monday, 27 February 2012

Pinggul Penumpang Wanita Digesel Dan Dibasahi Sperma

berita2.com (Jakartra): Saat itu bas penuh sesak oleh penumpang. “Sesampai di kawasan Pasar Minggu, saya merasa pinggul ini ada yang menggesek-gesekan sesuatu. Saya lihat ke belakang, ada lelaki berusia sekitar 45 tahun. Saya tak curiga, jadi saya biarkan saja,” ungkap Mega. Beberapa minit kemudian, korban merasakan ada cairan yang membasahi bahagian belakang seluar yang dipakainya.

Wanita berusia 25 tahun yang berkerjai sebagai  Seorang Sales Promotion Girl (SPG) itu langsung menengok seluar leggingnya  yang basah dan tembus. Saat disentuh, ia merasakan sesuatu yang lengket dan berbau hanyir. “Kata orang di sebelah saya, pinggul saya digese kemaluan lelaki yang baru turun, ” ujarnya.
Peristiw terjadi bus Kopaja P 20 di kawasan Pasar Minggu, Jakarta Selatan. Merasa mengalami pelecehan seksual Tidak, Mega melaporkan kes  ke Polis Jakarta Selatan.
Menurut korban sekitar pukul 20.30 dia pulang dari tempatnya bekerja di Mall Ambasador, Setiabudi, Jakarta Selatan. Wanita cantik ini naik Kopaja P 20 jurusan Senen-Ragunan. Ia sempat berteriak, namun pelaku lari naik angkot.

1 comment:

 1. PERCUMA JANA PENDAPATAN DALAM USD HANYA DENGAN MEMBACA ARTIKEL..!

  Persoalannya di sini, apakah yang perlu saya lakukan?
  Semak Artikel disediakan, kemudian membaca dan menilai mereka untuk mendapat:
  Anda perlu kerap - sekurang-kurangnya harian, periksa barang-barang yang tersedia untuk perhatian anda. Ini adalah bagaimana anda boleh menjana wang menggunakan perkhidmatan readbud. Untuk menyemak artikel yang kami telah dihantar kepada anda, anda hanya perlu klik pada tab "Artikel" yang terletak di pengepala atau klik di sini dan jemputan artikel untuk artikel yang ada akan mula streaming.

  http://www.readbud.com/?ref=6278088

  Pilih Topik faedah yang berbeza untuk menerima artikel yang berbeza:
  Jika anda ingin menerima artikel baru yang meliputi topik yang berbeza maka anda sekarang, hanya menukar Topik faedah anda. Ingat, anda hanya boleh menukar Topik faedah anda sekali dalam tempoh 24 jam.

  Mendapatkan lebih banyak wang dengan merujuk kawan-kawan atau keluarga anda:
  Biarkan rakan dan keluarga anda tahu mengenai readbud dan perkhidmatan kami yang indah. Anda akan mendapat $ 5 untuk setiap penebusan pertama kawan anda membuat. Jika anda merujuk seratus kawan dan mereka semua menebus, anda boleh memperolehi $ 500!
  Mengambil bahagian dalam Program Affiliate kami untuk mendapatkan wang:
  Adakah anda seorang webmaster, blogger atau rama-rama sosial? Jika ya, anda boleh mendapat $ 5 untuk setiap penebusan pertama membuat referral anda. Sebagai contoh, jika anda merujuk 1000 orang dan mereka semua menjadi ahli, dan akhirnya menebus, anda boleh mendapat $ 5000!
  TERBUKTI BUKAN SCAM/PENIPUAN..

  1)DAFTAR http://www.readbud.com/?ref=6278088
  2)LOGIN DAN KLIK INTERESTS DAN PILIH JENIS ARTIKEL YANG ANDA SUKA
  3)KLIK ARTIKEL UNTUK BACA ARTIKEL DAN SELEPAS BACA SCROLL KEBAWAH DAN KLIK BERAPA BINTANG YANG AWAK BERI UNTUK ARTIKEL TERSEBUT.SELEPAS ANDA KLIK BINTANG TERSEBUT SECARA AUTOMATIK AKAUN ANDA AKAN DIKREDIT.
  5)JUMLAH UNTUK WITHDRAW ADALAH $50
  6)PENGELUARAN HANYA BOLEH DIBUAT KE AKAUN PAYPAL SAHAJA. https://www.paypal.com

  DAFTAR SEGERA,
  http://www.readbud.com/?ref=6278088

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...